Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

Filtre à Charbon AK206AE1 Brandt

Meubles Imperméable Couvre de Protection Poussière Jardin DExtérieur Canapé Couvre 115cmx115cmx70cm EliteMill Meubles Bâche,Robuste Couvre de Protection. Backbayia 2pcs Coupe-Savon en Bois Moule de Coulée Moulage à Savon en Acrylique avec Trancheuse de Fil de Biseau, tringle à vêtements tringle pour vestiaire portant pour vestiaire portemanteau vestiaire hauteur réglable mobile bleu, Bicolore Zinc 400 GR 140 x 200 cm dkdo Couette réversible, Plastique 40 cm Westmark 14262270 Râpe Technicus-Pro en Noir/Argent, Filtre à Charbon AK206AE1 Brandt, Panier de frites en acier inoxydable 8pcs, Kit 6 Mètres de Ramonage Kit Nettoyage de Poêle à Pellets / Granulés BARETTO 2 Brosses FLEX 80 et 100mm, YUHUISTART Tapis Rond de Velours de Corail Mou de 80cm Tapis de Salon de Tapis de Bain de Tapis antidérapant, Creafirm 10 Grands fermoirs mousquetons 40mm Argent Gris, 15 cm bols de grande  Blanc  15,2 cm 900ml Lot de 4 élégant Premium Plastique bols à pâtes  907,2 gram     fête bols .Filtre à Charbon AK206AE1 Brandt, Circlip 2pouces Zlovne 5X Pas de Tige roulettes,Castor Roues,roulettes Chaise Bureau,Diamètre50mm ,Applicable au Fond de Petits Equipements.

Filtre à Charbon AK206AE1 Brandt