Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

étagère De Drainage Multifonctionnelle Pour Cuisine Ou Salle De Bain Panier De Drainage De Séparation Humide Et Sec Pour La Cuisine Support De Stockage Triangulaire Panier De Filtre Pour évier

circulor Housse De Clic Clac Élastique Canapé Slipcover Housse De Canapé Extensible sans Accoudoirs Universelle Tout Compris, DEVAISE Meuble TV Bibliothèque en Bois de Salon Combinaisons Multiples 110cm L x 29cm l x 51cm H 2 pièces dépaisseur de 15mm Blanc. Moneual 0716988250114   Filtre Hepa pour aspirateur MV300, Dosseret en verre 60 cm x 52 cm par semax Verre de sécurité trempé de cuisine murale Splash-back Guard 10645 Blanc, étagère De Drainage Multifonctionnelle Pour Cuisine Ou Salle De Bain Panier De Drainage De Séparation Humide Et Sec Pour La Cuisine Support De Stockage Triangulaire Panier De Filtre Pour évier, M & C Bobine 500 mètres Polyester Coloris Fluo Orange, Moule Silicone Harry Potter Noble Collection Moule à Pièces de Banque Gringotts en Chocolat 4895205603844, or Lamptti simples fer à suspendre au mur de stockage de supports de magazine Peinture étagère Bureau étagère murale de rangement organiseur. vidaXL Miroir de Salle de Bains Bois de Pin Massif Recyclé Décor Maison.étagère De Drainage Multifonctionnelle Pour Cuisine Ou Salle De Bain Panier De Drainage De Séparation Humide Et Sec Pour La Cuisine Support De Stockage Triangulaire Panier De Filtre Pour évier. iHouse Bureau dordinateur en Bois de Style Moderne avec 3 étagères à la Maison au Bureau et Multifonction.

étagère De Drainage Multifonctionnelle Pour Cuisine Ou Salle De Bain Panier De Drainage De Séparation Humide Et Sec Pour La Cuisine Support De Stockage Triangulaire Panier De Filtre Pour évier