Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

Manche antidérapant Michelin 92561 Brosse de Lavage Télescopique avec geformten Ergonomique

2003-2009 Déflecteur dair | Filet Anti-Remous Coupe Déflecteur de vent noir pour BMW Z4 E85 Décapotable. Oasser Ethylotest Electronique Homologué Alcootest Numérique Rechargeable à Batterie au Lithium Testeur d’Alcool Equipé de Marteau de Secours avec Affichage LCD 4 Embouts T6. AnTom Détecteur dalcoolémie Professionnel et Portable avec capteur Semi-conducteur Testeur dalcootest avec écran LCD et embouchures 5PC. FIXKIT Sabot de Roue Griffe de Pneu Sabot Antivol Véhicule pour Roue de Voiture Bloque Roue Sécurité Antidémarrage avec 3 Clés. caravane Sabot antivol pour roue de voiture camion. Usage Général Cerceau à Verrouillage Rapide de Moteur de Voiture en Alliage Daluminium Kit Dapparence Rose. Lot de 4 014 Serrure à clé Antivol Cruz 932. Manche antidérapant Michelin 92561 Brosse de Lavage Télescopique avec geformten Ergonomique. LanLan Support de pneu de secours Support de roue de secours en métal Support de roue support pour 1/10 SCX10 RC4WD D90 Tamiya CC01 RC voiture, Color : Grey La créativité Lunettes de Soleil Voiture Case Holder Auto Lunettes Box for Peugeot 206 207 308 408 508 4008 pour Organisateur de Lunettes de Voiture. permis de Conduire Beige Parkomm Étui de Protection Multifonction en Cuir PU pour Pare-Soleil de Voiture Porte-Billets et Cartes de crédit. yummyfood Filet De Rangement De Voiture Sac De Rangement pour Toit Voiture Filet De Bagages Fixe Portable pour Van SUV, MAZE MA Sac de rangement en maille filet pour coffre arrière de voiture. Filet de Stockage pour Organisateur de Coffre arrière de siège arrière de Voiture Coffre de Maille élastique Well-Matched auspilybiber Organisateur de siège arrière de Voiture Filet de Chargement.Heart Horse Lot de 2 boîtes de rangement pour siège de voiture en cuir PU étanche, Manche antidérapant Michelin 92561 Brosse de Lavage Télescopique avec geformten Ergonomique.

Manche antidérapant Michelin 92561 Brosse de Lavage Télescopique avec geformten Ergonomique