Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

Cabas pour femme CAPRIUM

Havaianas Brasil Logo II Tongs Mixte bébé, Botines Femme Tamaris 1-1-25022-23, Rivieras Classic 30° Noir Espadrilles Mixte Adulte. Mules Femme Beck Kim, Sneakers Basses Fille Bisgaard Kadi, B64D5D 085BN C9325 20/23 GEOX baskets haute junior B KIWI G. Cabas pour femme CAPRIUM, SAGUARO Légère Chaussures de Trail Running Homme Femme Respirantes Chaussure de Fitness 36-48 EU, gracosy Bottines Leather Hommes Bottes Chukka en Cuir d’Hiver avec Fourrure à Lacets Chaussure de Ville Boots de Neige Chaud Confortable Plat Noir Marron 38-48. Mocassins Dingo 339 Dingo 10 Coloris, Paula Alonso Sac 28872-50 Inde Anekke, LZYMSZ Chaussures De Voyage Sac De Finition De Sac Chaussures Antipoussiteure Sac De Rangement Bundle Poche Organisar Sacs Fen¨ºtre Transparente pour Bottes.PUMA Basket Bow Sneakers Basses Femme, Cabas pour femme CAPRIUM.

Cabas pour femme CAPRIUM