Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

Housse Portefeuille avec Fentes de Cartes,Fermeture Magnétique Coque- BONROY Coque Samsung Galaxy S8 Rose-XS

Manyao Film pour Vitre Décoration Murale Stickers Salle Bain Cuisine Adhesif PVC Decoration Noel Vitrine Sticker Mural Chambre Sticker Carrelage- Bonhomme de Neige 30 cm. Lapp FLACHSTECKER BM 638 M RASTNASE 100 St, 20pcs Goujons de Roues Etendus Allongé Conversion12x1.5 à 12x1.5 Adaptateur à vis 57mm en Acier Argent,  magnétique force 60 kg   M8 CNC qualité Socle Magnétique pour support magnétique . Individual Trauma IFAK. Housse Portefeuille avec Fentes de Cartes,Fermeture Magnétique Coque- BONROY Coque Samsung Galaxy S8 Rose-XS, La soudeuse à leau de générateur dhydrogène de loxygène 95L enflamme des machines de polissage acylique. 2 fonctions froid et chaud pliable en cuivre pour évier de cuisine Robinet de cuisine mural mitigeur montage robinet mural-Chrome lavabo. Ensembles de Verrouillage de Sécurité Serrure de Quincaillerie de Porte en Aluminium Noir Avec Noyau de Serrure de Poignée et 3 Clés Pour Salle de Bain, Lot de 10 lames de rabot en carbure 82 mm pour Black & Decker Bosch DeWalt Elu Makita Hitachi.Cofra NT320-000.W42 Chaussures de sécuritéNew Reno S2 SRC Taille 42 Noir. Housse Portefeuille avec Fentes de Cartes,Fermeture Magnétique Coque- BONROY Coque Samsung Galaxy S8 Rose-XS,

Housse Portefeuille avec Fentes de Cartes,Fermeture Magnétique Coque- BONROY Coque Samsung Galaxy S8 Rose-XS