Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

Tichoups Chaussons bébé cuir souple Tom les skates 16/17

Tommy Hilfiger EN0EN00471 Chaussons Femmes. Chausson Hommes Pantoufles Chaussons en Cuir veritable et Fourrure Mules intérieur en Laine de Mouton des Semelles en Caoutchouc VG-31. Columbia Canyon Point Mid Waterproof Chaussures de Randonnée Imperméables Femme, Ballerines Fille Clarks Venture Star, Tichoups Chaussons bébé cuir souple Tom les skates 16/17, Guess VG740723 shopping Femme. Mocassins Femme Stonefly Capri III 1 Nappa. Sidas Impact Reducer Semelle, Chaussures de Danse Classique Garçon Primigi 64321.Tichoups Chaussons bébé cuir souple Tom les skates 16/17. Mocassins en Daim Homme find.

Tichoups Chaussons bébé cuir souple Tom les skates 16/17