Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

COUSCOUSSIER ALU 18 L code 2468

Tosel 10023 Suspension Fleuve Verre 100 W E27 Orange. pailles pliables réutilisables en métal Pailles en acier inoxydable avec étui et brosse de nettoyage rose Paille télescopique portable en acier inoxydable réutilisable, Lot de 3 Ukey Mini moule à charnière casseroles antiadhésive Bakeware-4.3 pouce anti-fuite avec fond amovible, Little Marcel Coffret 6 tasses en Porcelaine 20cl. qualité professionnelle super absorbants bleu torchons multicolores AA TEX Torchons de cuisine 50 x 70 cm torchons en coton Serviettes de cuisine en coton, COUSCOUSSIER ALU 18 L code 2468, Poivre Sel meule en céramique noyau de la machine de meulage de poivre #HJFYMQ FP Machine de meulage électrique Machine de meulage en acier inoxydable. Cercle de broderie,Cerceau à broder bricolage broderie outil outil point de croix broderie outil de broderie extensible,1 set, Blanc/bleu lot de 4 Creative Tops C000016 Mikasa Açores Speckle Assiettes à dessert. SoulBedroom Fresh 100% Coton Parure de Lit Housse de Couette 140x200 cm & 1 Taie doreiller 50x75 cm. HYhy Darts Pierre à aiguiser Professionnelle Pointe en Acier Pierre de sablage Pierre à aiguiser Ronde Accessoires pour fléchettes.COUSCOUSSIER ALU 18 L code 2468, AOWA Lot de 6 cabochons en résine en Forme de Queue de sirène pour décoration de téléphone Portable ou Scrapbooking.

COUSCOUSSIER ALU 18 L code 2468