Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

for Overshoes ménagers de Laboratoire médical MYLW Machine Automatique de Film de Chaussures Machine de Couvre-Chaussures avec Membrane De Chaussure

Mountain Horse Reitschuh Groom.IT, Tamaris 1-1-23205-22 Femme Chaussures de Sport Lacets,Chaussures,Chaussures à Lacets,Chaussures de Rue,Baskets,Chaussure Sportives,élégant,décontracté,Touch-IT, Sac porté épaule en Cuir Mode femme porté épaule et main Rouge clair. Chaussures en Coton Enfants Bottes de Neige Fille. Espadrilles Femme SCARPE VITA, MOSISO Sling Sacoche Bandouliere Sac à Dos pour Hommes Femmes Filles Garçons, Timberland Splitrock 2 Chukka Boots garçon, for Overshoes ménagers de Laboratoire médical MYLW Machine Automatique de Film de Chaussures Machine de Couvre-Chaussures avec Membrane De Chaussure. Lemaitre Chaussure de Sécurité Haute Femme Libertin S3 SRC. Mandarina Duck Md20 Portafoglio Porte-monnaie. Reebok Royal Cljog 2 2v Basket garçon. Mustang 1293-507-308 Bottines Femme. Chaussures Richelieu Homme Geox U Errico D. Lico Bioline Sensation Mules Fille.SCARPE VITA Femme Bottes Classique doublé légère Boucle. for Overshoes ménagers de Laboratoire médical MYLW Machine Automatique de Film de Chaussures Machine de Couvre-Chaussures avec Membrane De Chaussure.

for Overshoes ménagers de Laboratoire médical MYLW Machine Automatique de Film de Chaussures Machine de Couvre-Chaussures avec Membrane De Chaussure