Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

EMAKO Wenko Cordoba Lot de 3 Accessoires de Salle de Bain Bleu

Cintre Pantalon Réglable Cintres Classiques pour Adulte Cintre Gain de Place pour Pantalons Cintre Porte-Pantalons Multi-usages Cintre en Acier Inoxydable Qinlee. Rack égouttoir professionnel pour 6 planches à découper Facilite le rangement et la préhension.. Lettres de Scrabble en bois assortiment personnalisable en bois lisse de qualité, Ruban Galon Franges Chenille 60 mm Noir Coupe au mètre. Style Vintage Bordeaux de 400 ML Dexam Cafetière Turque en émail, SoBuy® FRG243-Sch Penderie à vêtement roulante Portant à vêtements avec 2 paniers amovibles. EMAKO Wenko Cordoba Lot de 3 Accessoires de Salle de Bain Bleu, Feuillage artificiel pour décoration intérieure ou extérieure, Aimant DE FRIGO MODÈLE DONSOUVENIR Berlin MAGNETIQUE Porte DE Brandenburg., Alessi JH01S5 Service à Couverts Acier Inoxydable Brillant. Jantex Couvercle Poubelle à pédale de Cuisine Rouge Plastique déchets Polypropylène Traiteur.  Argent Periwinkluq Ice Fleur Flocon de neige papier Art de coupe Die Album de carte de Noël DIY gaufrage Cutter .Tcs-6000t-095 gris foncé Kuretake Zig Marqueur à double pointe Couleur nette F. EMAKO Wenko Cordoba Lot de 3 Accessoires de Salle de Bain Bleu.

EMAKO Wenko Cordoba Lot de 3 Accessoires de Salle de Bain Bleu