Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

Salomé bébé Fille Sevva

Hurley Mens Flex 2.0 Flip-Flop Dark Grey/White-Anthracite 7, Chaussures de Futsal Mixte Adulte adidas Nemeziz Tango 18.4 in J, Nike Court Borough Mid Baskets garçon. Ballerines Fille s.Oliver 5-5-42800-24, Escarpins Femme Marc Shoes Dilara, Salomé bébé Fille Sevva. Mules Femme LAURA VITA Cacpucineo 02. Ballerines Bout fermé Femme Les Ptites Bombes Emma. femme bloatboy chausse-pied à long manche pour homme senior et enfant facile à mettre et à enlever 50cm. Tommy Hilfiger Embossed Th Beach Sandal Tongs Homme.Jallatte Chaussure de sécurité basse JALARTHUR SAS S1P SRC. Salomé bébé Fille Sevva.

Salomé bébé Fille Sevva