Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

Pro Clima Intello Frein à vapeur haute performance au mètre

Crochets/cheval Bridle Hooks/laiton/doré, 15M GTIWUNG Aiguille Tire-fils avec Tête Flexible de Guidage et Oeuillet de Tirage Démontable Bleu électricien Fil Câble Extracteur de Filetage Appareil Fonctionnant Laisses avec Corde en Acier. Embout de Fraise en Bout Fraise ¨¤ chanfreiner HSS Tour Queue Droite 4 FL?Te Fraise en Bout Outil de Foret M3-M8 5pcs. F Fityle Carrelage De Marbre Portatif En Céramique De Verre De Plancher De Trou De Perçage De Trou Doutils De Trou, outil manuel Vzer Coupe-câble à cliquet pour couper du fil jusquà 240 mm2. Pro Clima Intello Frein à vapeur haute performance au mètre, 15/20/30 cm Lot de 3 règles graduées avec valeurs en pouces et en centimètres en acier inoxydable Jespeker, Bellelove Scrapbooking Dessins Animés De Mode Flocon De Neige En Métal Maison Coeur Découper Matrices Pochoirs DIY Scrapbooking Album Papier Carte. pour pieds de meubles 30 mm Noir Lot de 16 embouts en caoutchouc différentes couleurs/tailles Lifeswonderful®. Canapé Décoratif Clou 11 × 16 mm Antique Push Pin Meubles Décoration Intérieure Créatif Prune Manucure Maison de Poupée Bricolage Décoration Cadeau Fabrication Accessoires Tack Bronze 200PCS.hauteur 94 mm Tiroir coulissant en kit HETTICH Décor : Anthracite Longueur : 550 mm arcitech, Pro Clima Intello Frein à vapeur haute performance au mètre,

Pro Clima Intello Frein à vapeur haute performance au mètre