Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

Sizzix Bigz Die Hexagonaux

Soleil docre 623130 Protège Matelas Jetable Polyester Blanc 160 x 200 cm, Couverture faciale de boîte de serviette de table de distributeur de tissu solide cuboïde accrochant de distributeur de voiture, Combat Diver SharkProject Hai Rettung Charity Spenden Patch, Bleu Clair small Marianne Design Creatables Matrices de découpe et Embossing Métal pour Projects de Loisirs créatifs avec du Papier Appareil Photo. 1pc 1 à la Moutarde Bas Pour Sac à main/Sac à 10x30cm Pièces de Sacs à main Sacs à main de la Mercerie Fournitures. Sizzix Bigz Die Hexagonaux. Bronze Basics Embout de tringle Boule à Pommeau. 12 * 18 inc Polyester MINFUYAN Lot de 6 Sets de Table à Chevrons Orange Noir et Gris à Paillettes pour Table de Salle à Manger 30,5 x 45,7 cm comme sur limage. Inconnu Victoria & Albert Alice au Pays des Merveilles Mini Théière Blanc, fournitures scolaires autocollant blanc papeterie Youliy Lot de 6 rouleaux de ruban correcteur pratique pour étudier outils de bureau 12 m de long.200 mm SQ. lot de 5 Gâteau Blanc Boîtes   20,3 cm de côté. Sizzix Bigz Die Hexagonaux.

Sizzix Bigz Die Hexagonaux