Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

Mules Femme Tamaris 27510

Loafers multicolore Chaussures bateau & de ville confort D9123 Mocassins femme daim Shenduo Classic, Lumberjack Oklahoma Baskets Hautes garçon, Sandales Bride arrière Homme Josef Seibel Firenze 01, ASICS Gel-Rocket 8 Chaussures de Volleyball Femme. Reebok Royal Cljog 2 Chaussures de Trail Fille. Jordan Chaussures Basketball Nike Superfly 5 Bleu. Mules Femme Tamaris 27510. TDV Chaussons Mixte bébé Nike Star Runner. Mocassins Femme Kappa Iris. ziitop Femmes Chaussures Aquatiques Chaussures deau Chaussures de Trail Running Homme Chaussures deau Femme Chaussures de Sport Aquatique Chaussons de Bain Pieds Nus pour, Moonbuy Petit sac à bandoulière en nylon résistant à leau, Scholl  Gamme Professionnelle Clog Evo.Aretta Disney Princess Tongs pour Fille S19417 Ariel Fuchsia 28/32. Mules Femme Tamaris 27510,

Mules Femme Tamaris 27510