Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

Believe London Collier de cheville en coquillage naturel avec pendentif en forme de tortue pour femme et homme

vendu à lunité petite Poussette belge 750/1000 en or jaune 18k. Rose 1 US 7 Bangle009 Le dernier et Femme rangée Simple Zircon Bague fête de Mariage de Mariage Cadeau Bijoux. FJ Bracelet à fleurs en forme de fleur de marguerite en argent sterling 925 pour femmes plaqué or et fleurs dargent, L_Shop Infirmière de Pin de stéthoscope de Broche de stéthoscope de Or, Pin médical de stéthoscope de Bijoux médicaux de Mode pour lobtention du diplôme détudiant en médecine, Argent/Or Rose/Or 1980-2009 AFSTALR Année Numéro Collier pour Femmes Filles Charme Anniversaire Bijoux Cadeau, Believe London Collier de cheville en coquillage naturel avec pendentif en forme de tortue pour femme et homme. So Chic Bijoux © Pendentif Croix Huguenote Colombe Malte Plaqué Or 750. Boucles doreille Kids pour enfants Bijou Enfant Sirène Multicolore Argent 925, PAURO Hommes Acier Inoxydable Pierre Carré Bleu GrèS Et Bague en Turquoise avec Le CôTé Argenté Polie, Taille Unique Sologemelos Boutons De Manchette Pierre Hommes, Collier avec pendentif en forme d’amulette viking corbeau d’Odin pour homme en acier inoxydable 316L Loverindec.Believe London Collier de cheville en coquillage naturel avec pendentif en forme de tortue pour femme et homme. 3 Niveaux Bonarty Présentoirs dÉtagères Porte-Bijoux pour Bracelets Bagues Boucles doreilles Bois.

Believe London Collier de cheville en coquillage naturel avec pendentif en forme de tortue pour femme et homme