Installatiebedrijf Oosterwolde BV

15 Januari 2020 is Installatiebedrijf Oosterwolde overgenomen door Martijn de Haan en Jan Broers. Sindsdien dragen we de naam Installatiebedrijf Oosterwolde BV. Martijn de Haan is op 1 januari 2019 begonnen als calculator en werkvoorbereider. Martijn is hiervoor werkzaam geweest bij een specialist in zonnepanelen en hij brengt zo veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen in huis. Jan Broers is al sinds 2005 als all-round monteur in dienst en hij kent het bedrijf door en door.

Missie en Visie

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Historie

Almer Veenstra heeft in 2002 een eenmanszaak opgericht met de naam Onderhoudsbedrijf Veenstra. Al snel bleek de vraag naar vakkundig installatiewerk groot, wat resulteerde in het eerste personeelslid. Met de juiste opleidingen en vakkennis werd er gekozen voor een meer passende naam en zo is Installatiebedrijf Oosterwolde ontstaan. Een goede 20 jaar aan ervaring met materialen en kennis speelde daarin een belangrijke rol. Dit was voor Jan en Martijn een hele mooie stabiele basis om het bedrijf mee voort te zetten.

Logo

Seat 5F9061205A Tapis de Coffre en Mousse Uniquement pour Break/St

2pcs moto daccélérateur Assist daccélérateur de moto Cruise Assist monté et le repos de contrôle POIGNÉES Fournitures moto. PDR Pont de voiture Dent Extracteur Kit Non-Scratch Sans Peinture Dent Kit de Réparation Auto Body Dent Remover Dent Kit de Réparation Argent. Red Taille Unique SADA72 Moto Scooter Filtre à Carburant 1 m de Voiture de Moto en polyuréthane de Tuyau de Carburant de Carburant de Voiture Universel Line tuyaux Tuyau daccessoires. perfk Antivol De Volant De Style Batte De Baseball en Acier De Véhicule De Voiture Rouge/Vert/Orange Anti-vol, BJ Global Protection moteur en aluminium CNC pour Yamaha Tmax 530 2012, 2013, 2014, 2015. Seat 5F9061205A Tapis de Coffre en Mousse Uniquement pour Break/St. 1/2 Set de 4 king tony 4136PR Jeu de Douilles Longues XZN® sur Rail, Purflux Ls218 Blocs Moteur, Ailyoo Casque de Rangement de Lunettes de Rangement pour Lunettes de Voiture de Pare-Soleil de Voiture Porte-Lunettes/Porte-Lunettes de Soleil Porte-Lunettes de Voiture avec des Fentes pour Cartes. Paire de CNC Repose-pieds avant Rdier Piquets Bras pour Buell Xb9sx City Cross, Mac IOS 5 m caméra dinspection 3 en 1 avec LED étanche 1 m/2 m/3,5 m/5 m/10 m Câble serpent rigide pour Android Miuline HD endoscope.Seat 5F9061205A Tapis de Coffre en Mousse Uniquement pour Break/St. Morza en Alliage daluminium de Voiture Universel Turbocompresseur Silicone Boost Mamelon Finish Turbo VACUOMÈTRE TID,

Seat 5F9061205A Tapis de Coffre en Mousse Uniquement pour Break/St